2007年7月1日 星期日

零三‧七一

令香港人驕傲的一天,你看見自己的身影嗎﹖



2 則留言:

阿俊 提到...

你今年有去嗎?
如果有你的訢求是什麼?

明 提到...

除了03年外,我已經沒有再去了,因為遊行中的訴求太多,像改善民生這樣空泛的訴求,我也不太認同。

不太認同主辦單位為求增加參與人數而多加幾多訴求,我寧要清晰要求(當然是普選),不要人數。

座右銘

火雞最好味的時候,就係未食和食第一啖之間 - 麥兜

It is not from the benevolence of the butcher, the brewer or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. - Adam Smith

I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it - Voltaire